Opinie o Multimedia

6

multimedia-duze-logoZastanawiasz się nad wyborem oferty telefonii komórkowej proponowanej przez Multimedię, lecz nie jesteś pewien jakości usługi? W tym dziale znajdziesz opinie i oceny klientów tego operatora, które pomogą Ci w dokonaniu wyboru. Jeżeli już jesteś właścicielem oferty GSM Multimedii, to podziel się ze swoimi spostrzeżeniami z innymi.

Sprawdź oferty Multimedia

Oceny użytkowników (37)
Atrakcyjność oferty1.6
Obsługa klienta1.4
Zasięg sieci1.6
Bliskość salonów1.6
Średnia ocen: 1.55
Co mówią użytkownicy... 37 Zostaw ocenę
19 kwietnia 2018, 19:08
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
18 kwietnia 2018, 19:11
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
17 kwietnia 2018, 12:19
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
25 marca 2018, 16:14
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
12 marca 2018, 23:05
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
15 lutego 2018, 23:12
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
15 lutego 2018, 22:55
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
13 lutego 2018, 10:37
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
8 lutego 2018, 18:37
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
16 stycznia 2018, 09:40
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
1 stycznia 2018, 19:27
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
23 grudnia 2017, 16:48
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
19 grudnia 2017, 12:50
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
17 grudnia 2017, 11:48
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
24 listopada 2017, 15:22
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
13 listopada 2017, 08:06
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
6 listopada 2017, 14:55
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
21 października 2017, 15:32
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
19 października 2017, 15:14
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
16 października 2017, 21:55
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
7 października 2017, 12:26
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
27 września 2017, 10:40
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
5 września 2017, 18:00
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
16 lipca 2017, 12:34
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
18 czerwca 2017, 23:41
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
14 czerwca 2017, 19:33
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
16 marca 2017, 10:05
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
18 lutego 2017, 12:42
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
27 stycznia 2017, 15:25
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
17 stycznia 2017, 19:16
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
27 grudnia 2016, 20:08
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
22 grudnia 2016, 18:21
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
2 listopada 2016, 21:49
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
20 października 2016, 10:15
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
11 października 2016, 17:04
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
3 października 2016, 12:01
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
27 września 2016, 13:46
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
Show more
Zostaw ocenę

  • Gumiś

    Byłem rok temu w Multi, ile krwi mi napsuli. Wizyta techników minimum raz w miesiącu, ciągła zmiana kanałów z oferty bez uprzedzenia. A na koniec tyle problemów z rozwiązaniem umowy…. Na szczęści przeniosłem się do netii i nie mam takich problemów jak miałem. Czasem drobna awaria ale szybko ją naprawiają. odradzam Multi

    • Patryk

      Natomiast ja przeciwnie! Zachęcam do korzystanie z usług Multimedia Polska. Jestem ich wieloletnim klientem i bardzo sobie chwalę jakość usług, jak i odpowiednie podejście do klienta. I mam bardzo dobrą ofertę na internet stacjonarny. Mam tylko obawy i trzymam kciuki, aby Multimedia Polska, nie została przejęta przez UPC (kapitał amerykański).

    • Oskar Kuliński

      Mam stacjonarny z Netii (bez limitu USA CANADA UE).Mam do tego internet z którym nie ma problemów.Wcześniej miałem stacjonarny w MM oraz TV.TRAGEDIA!!!!!

  • Ala

    ta firma to totalne dno. Co innego obiecują na rozmowie, podpisuję umowę na rok a po 2 miesiącach okazuje się, że korzystałam z promocji( o której nic nie wiedziałam) i rachunek rośnie w górę i to sporo.Nie do odkręcenia, bo umowę już podpisałam,

  • zig

    Dno , odradzam tego dostawcę usług. Ja się nabrałem kiepska jakość a rachunek kosmiczny!!! Nie warto!!!!

  • Artur Kuczynski

    Czytam te opinie i nie mogę uwierzyć. Ja mam ich usługi od 10 lat i nie mogę powiedzieć że przez miesiąc nie miałem internetu. Ja jestem zadowolony co do usług TV i internetu, może faktycznie ceny powinny być bardziej konkurencyjne w porównaniu co do konkurencji.

Wybrane oferty: