Opinie o Plush

28

Plush logoInteresują Cię usługi świadczone przez Plush i chcesz poznać zdanie użytkowników na temat tej marki? W tym dziale poznasz opinie zarówno o samym operatorze jak i oferowanych przez niego pakietach. Dowiesz się również, na co warto zwrócić uwagę przy wyborze najkorzystniejszej dla siebie oferty. Nic nie stoi na przeszkodzie, byś podzielił się swoimi spostrzeżeniami z innymi. To ważny element, który na pewno ułatwi innym podjęcie właściwej decyzji, a Tobie nie zajmie dużo czasu.

Sprawdź oferty Plush

 

Oceny użytkowników (96)
Atrakcyjność oferty3.7
Obsługa klienta3
Zasięg sieci3.7
Bliskość salonów3.4
Średnia ocen: 3.45
Co mówią użytkownicy... 96 Zostaw ocenę
13 grudnia 2017, 20:11
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
8 grudnia 2017, 14:01
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
4 grudnia 2017, 11:17
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
2 grudnia 2017, 20:09
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
25 listopada 2017, 00:40
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
20 listopada 2017, 04:18
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
16 listopada 2017, 15:53
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
13 listopada 2017, 18:50
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
12 listopada 2017, 22:02
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
11 listopada 2017, 19:08
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
10 listopada 2017, 20:36
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
9 listopada 2017, 20:19
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
9 listopada 2017, 14:06
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
8 listopada 2017, 21:11
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
8 listopada 2017, 19:34
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
3 listopada 2017, 21:21
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
2 listopada 2017, 14:05
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
25 października 2017, 21:02
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
25 października 2017, 19:57
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
18 października 2017, 23:22
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
17 października 2017, 06:06
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
14 października 2017, 08:08
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
12 października 2017, 15:47
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
12 października 2017, 11:37
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
12 października 2017, 11:28
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
12 października 2017, 10:54
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
12 października 2017, 09:56
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
9 października 2017, 16:05
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
5 października 2017, 04:32
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
15 września 2017, 07:08
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
10 września 2017, 09:39
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
10 września 2017, 02:18
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
8 września 2017, 23:31
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
5 września 2017, 14:47
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
4 września 2017, 20:11
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
20 sierpnia 2017, 22:13
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
17 sierpnia 2017, 17:40
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
15 sierpnia 2017, 20:54
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
11 sierpnia 2017, 17:34
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
4 sierpnia 2017, 23:08
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
2 sierpnia 2017, 16:33
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
27 lipca 2017, 08:43
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
24 lipca 2017, 17:37
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
20 lipca 2017, 14:56
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
19 lipca 2017, 13:56
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
17 lipca 2017, 14:29
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
16 lipca 2017, 06:36
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
11 lipca 2017, 13:20
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
9 lipca 2017, 16:40
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
7 lipca 2017, 14:54
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
23 czerwca 2017, 20:51
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
18 czerwca 2017, 23:40
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
17 czerwca 2017, 08:02
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
16 czerwca 2017, 13:42
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
12 czerwca 2017, 23:12
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
10 czerwca 2017, 13:04
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
2 czerwca 2017, 21:33
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
29 maja 2017, 12:47
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
28 maja 2017, 20:15
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
23 maja 2017, 19:20
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
10 maja 2017, 18:41
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
17 kwietnia 2017, 22:05
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
7 kwietnia 2017, 20:31
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
7 kwietnia 2017, 12:37
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
3 kwietnia 2017, 12:46
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
20 marca 2017, 15:12
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
28 lutego 2017, 00:25
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
27 stycznia 2017, 15:28
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
27 grudnia 2016, 20:16
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
26 grudnia 2016, 11:45
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
22 grudnia 2016, 18:23
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
15 grudnia 2016, 17:30
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
27 listopada 2016, 23:03
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
5 listopada 2016, 16:57
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
8 października 2016, 23:47
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
7 października 2016, 05:07
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
5 października 2016, 14:08
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
4 października 2016, 12:26
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
14 września 2016, 19:29
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
14 września 2016, 14:24
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
29 sierpnia 2016, 17:38
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
18 lipca 2016, 21:31
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
19 czerwca 2016, 21:07
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
21 maja 2016, 18:30
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
2 maja 2016, 00:44
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
21 kwietnia 2016, 22:16
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
15 stycznia 2016, 19:46
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
8 stycznia 2016, 12:45
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
10 grudnia 2015, 17:43
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
2 grudnia 2015, 19:25
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
14 listopada 2015, 09:50
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
29 października 2015, 14:15
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
23 października 2015, 15:33
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
23 października 2015, 12:09
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
23 października 2015, 12:05
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
23 października 2015, 12:05
Atrakcyjność oferty
Obsługa klienta
Zasięg sieci
Bliskość salonów
Show more
Zostaw ocenę

  • Michal M.

    Sieć dobra dla młodzieży, co w necie tylko siedzi. Z resztą podobnie jak Virgin Mobile. Dużo pakietów internetowych i nic więcej.

    • patryk7588

      Czego Ci brakuje w ofercie Plusha?

  • Michał

    Uwaga, uwaga!! Gdy przenosicie numer do Plush na czas nieokreślony, a macie abonament w innej sieci będzie Wam się dublowała opłata do momentu przeniesienia numeru (płacicie stary abonament i jednocześnie nowy) bo płacicie za nr tymczasowy.

    • tysson

      Więc przenieś na miesiąc przed końcem umowy i zdubluje się tylko raz. Za opłatę aktywacyjną nie płacisz, więc nie narzekaj.

      • Mariusz Kalinowski

        tak u mnie też tak było, że jeden okres rozliczeniowy się dublował, jak byłem na wypowiedzeniu w NJU, ale pierwsze 3 abonamenty są za darmo więc i tak Was to nic nie kosztuje

  • Wsyscy co maja telefony komórkowe w sieci PLus na abonament i mix proszę te osoby przeniesć z tym samym numerem telefonu do sieci PLay z nielimitowanymi smsami rozmowami mms i na stacjionarne do wsytkich sieci jaknajszybciej ma to być zrobione

  • Marcin

    Mam kilka nr i w ciągu ostatnich lat przenosiłem nr do: Heyah, Nju, Virgin – wszystko OK, ale przeniesienie do Plush to kompletna masakra. Przenosiłem tam dwa nr, jeden przeszedł bez problemu a drugi nie działa a sieć już drugi miesiąc nalicza abonament i nikt od nich nie jest w stanie nic zrobić. do tego przy przenoszeniu dwóch nr założyli mi dwa konta abonenckie i wystawiają dwie faktury, sam musiałem się upomnieć żeby połączyli te dwa konta ale kasy z drugiego nr nie rozliczyli po połączeniu kont.
    N I E K O M P E T E N T N I Z Ł O D Z I E J E

  • macio

    Jak jest Pan w Plusie to z zasięgiem powinno być tak samo. Co do samej taryfy: jest świetnie. Internetu dużo, social bez limitu, no ogółem bajka. Jedyny mankament to opłata początkowa, pierwsza faktura będzie wyzsza niż powinna. Ogółem jednak myśle że nie będzie czego żałować.

  • Michał Meszka

    Abonament jest dobry dla frajerów co lubią bulić. Pozdro. Ja uznaję tylko na kartę.

    • Mariusz Kalinowski

      To pokaż proszę lepszą ofertą od PLUSH ABO, ja za 2 numery płacę 40 zł, w tym mam wszystko nielimitowane (rozmowy komórkowe, stacjonarne, sms, mms), po 10 GB internetu (wzrasta do 20GB wraz ze stażem) i miesiąc na zerwanie umowy,

      • LANKANN

        Oczywiście, że lepszej oferty nie ma.

  • Mariusz Kalinowski

    Jak dla mnie oferta jest na chwilę obecną nie do pobicia przez żadnego innego operatora, jestem w PLUSH ABO 3 miesiące i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej byłem przez rok w NJU i za 2 numery płaciłem 48 zł a teraz płacę 40 zł ( zawsze 8 zeta miesięcznie na piwko :P) a pakiet jest taki sam – wszystko no limit i dużo internetu, którego i tak nie jestem w stanie wykorzystać. W moim mieście Plus ma dużo lepszy zasięg od Orange (wschodnia wielkopolska ), obecnie mój telefon pokazuje cały czas 3G (mója Lumia nie obsługuje LTE), natomiast u żony (LG K8) cały czas zasięg LTE, gdzie w Nju maksymalnie było H+ na obu aparatach, przejście z karty zajmuję ok. 7-10 dni. No i pierwsze
    3 abonamenty są za darmo !! Polecam

    • Specjalista_Plus

      Mariuszu, w ofercie Plush ABO nie ma opłaty początkowej. Pierwsza faktura jest
      wystawiana:
      – proporcjonalnie za korzystanie z usług do czasu, zanim wszedł Twój pełny okres rozliczeniowy
      – za pełny okres rozliczeniowy

  • Specjalista_Plus

    Szymonie, zachęcamy do skorzystania z oferty :) W Plush ABO za 25 zł na czas
    nieokreślony otrzymasz 10 GB (Twój pakiet rośnie wraz ze stażem), rozmowy
    (również na numery stacjonarne), SMS-y, MMS-y bez limitu oraz Pakiet Social Free
    (bezpłatny transfer w ramach: FB, Messenger, Instagram, WhatsApp). Dostępna jest
    również oferta na czas określony, gdzie otrzymasz 15 GB oraz dodatkowo pakiet
    YouTube przez 3 miesiące gratis. Możesz również skorzystać z oferty Duet –
    kupując minimum dwa dowolne Plush ABO za 25 zł (umowy muszą być zawarte na jeden
    NIP/PESEL). Jeżeli przeniesiesz numer od innego operatora z abonamentu lub mixa
    i podpiszesz umowę na czas określony, otrzymasz 3 miesiące abonamentu bez
    opłat.

    • Monku

      Ile czasu trwa przeniesienie. Jak z wasza apka do plush i z zasiegiem… Jestem obecnie w nju inszukam czegos lepszego… A wasza oferta jest nawet nawet ale macie megatywne opinie o procesie przeniesienis numeru… Poprawcie.

  • Kowal

    Witam
    Jak jest z internetem za granicą w plush mam wyjazd na 2tygodnie i nie wiem jak będzie pobierać mi.

  • Kowal

    Witam
    Jak jest z internetem zagranicznym w Plush?

    • O ile dobrze pamiętam, to masz do wykorzystania ok. 1,3 GB miesięcznie w UE.

      • Monku

        To bardzo malo… Mogliby sie postarac bardziej.

    • LANKANN

      1,5 GB internetu jest

  • Arkadiusz Soboń

    Witam, czy przenosząc numer z play na kartę, bede mogl otrzymac 3 miesiace za darmo w ofercie abonamentu za 25 zł? Czy przy abo duecie rownież beda 3 miesiace za darmo i czy wtedy oba numery musza byc przeniesione?

    pozdrawiam, Arek

    • Mariusz Kalinowski

      Ja przenosiłem 1 numer z karty i miałem 3 miesiące za darmo, przenosiłem również 2 numery z abonamentu i też dostałem 3 miesiące za darmo

  • LANKANN

    możesz numer przenieść później. Jak masz dane zarejestrowana to nie wiem czy będą jakieś problemy bo niby dlaczego i stan plusowy na koncie musi być

  • Monku

    Jak z zasiegiem i aplikacja. Bo w rmb korzystaja z play i powiem ze jest slaba technicznie i wizualnie… Prosze o odpowiedz.

  • Marcin

    Nikt w Plusie/Plushu Ci tego nie zagwarantuje. Poziom obsługi klienta w tej sieci jest tak niski że jak zatrudnili by tam małpy to byłaby szansa na poprawę :) Ja przenosiłem do nich nr to przez dwa miesiące płaciłem za nr tymczasowy a oni nie byli w stanie podać daty kiedy nastąpi przeniesienie. musiałem wypowiedzieć umowę na nr tymczasowy bo PLUS nie podołał tej operacji
    Nie polecam !

  • Zirytowany

    Plusy to masakra organizacyjna. Zamówiłem 3 aktywację numerów, którym skończyła się umowa w Plus nie zostały przeniesione na kartę. Jakiś doradca umówił się na telefon na konkretny dzień ale oczywiście już nie zadzwonił. Zamowil m przez stronę i kolejny zonk…. Po 4 dniach w niedzielę dostaje na email informacje o kontakt ze sklepem internetowym z nr telefonu innego niż przenoszone na Plusy Abo no ale konsultanci sklepu pracują tylko od poniedziałku do piątku w godzinach 8-21. Poniedziałek kolejny stracony dzień…

    • Specjalista_Plus

      Prosimy, napisz nam, czy sytuacja się wyjaśniła. Jeśli nie, podaj nam więcej szczegółów dotyczących sprawy.

  • Monika

    Witam. Zastanawiam się nad zakupem Plush Abo 10 gb (węzmę nowy numer) od jakiegoś czasu. Jakie są wasze opinie na ten temat?

Wybrane oferty: